Omplacering

 

Då och då söker jag ett nytt hem till en pensionerad avelskatt som skulle trivas bättre i ett nytt hem som ensamkatt eller med sällskap av en katt till. Det är väldigt viktigt för mig att mina älskade ”pensionärer” får det bästa hemmet så om du är intresserad så får du gärna höra av dig via e-post och berätta vad du skulle kunna erbjuda för hem. 

 

Vår goa tjej Evanescence ”Ensa” är nu färdig i avel och söker ett hem där hon kan leva som ”pensionär” och ensamkatt resten av sitt liv. Ensa är en lugn och go tjej med egen integritet och vilja. Hon har en lättskött päls och väldigt vackra blå ögon! Ensa är kastrerad, vaccinerad, ID-märkt och individförsäkrad i Agria.

Vid flytten medföljer självklart stamtavla, besiktningsprotokoll och lite mat och leksaker som hon tycker om.