Paras på nästa löp

Hona: S*Grand Chatez Jenna
Hane: NO Fageris Little Drummer Boy

Stamtavla ⇒

Eftersom jag blev nöjd med Q-kullen i samma kombination så planerar jag att göra jag om den. Jag hoppas på att det blir lite fler honor och om jag har tur, en hona som jag kan spara. Kattungarna i den här kombinationen kan bli blå och bruna bicolour. (high mitted) Detta kommer bli Jennas sista kull. Status: Väntar på löp


Paras på nästa löp

Hona: S*Grand Chatez Patch It Up
Hane: NO Fageris Little Drummer Boy

Stamtavla ⇒

Kattungarna i den här kombinationen kan bli blå och bruna bicolour. (high mitted) Status: Väntar på löp.  


Våra kattungar är individförsäkrade i Agria från 6 veckors ålder. Vi tecknar försäkring för veterinärvård, liv och dolda fel. Försäkringen kan övertas av nya ägaren om den så önskar. När våra kattungar flyttar från oss är de minst 12 veckor gamla, dubbelvaccinerade mot kattpest och kattsnuva, veterinärbesiktigade, ID-märkta med mikrochip, avmaskade och registrerade i SVERAK. Med kattungen följer stamtavla, veterinärbesiktningsprotokoll  kattungepaket från Hills och Agria samt kattungemedlemskap i Scandinavian Ragdoll Club. Kattungar sålda till sällskap är kastrerade vid flytt.

Min önskan är att bibehålla en god kontakt med mina kattungeköpare och självklart 
hjälper jag till med skötselråd och support i största möjliga mån. Om du är intresserad av en kattunge från oss så är du varmt välkommen att höra av dig.

Bitte Wadsten