Välkommen till  S*Grand Chatez, en uppfödning av rasen ragdoll. Jag som finns bakom stamnamnet heter Britt Wadsten men kallas av de flesta för Bitte. Jag bor tillsammans med min sambo Johan och våra katter i Örebro. Ragdolls är oerhört sällskapliga och sociala katter vilket är en av egenskaperna som jag älskar hos denna ras och våra katter lever tillsammans med oss som högt älskade familjemedlemmar. 

Mitt avelsmål är att föda upp friska, vackra katter med harmoniskt temperament, bra typ, storlek och uttryck. De flesta av våra kattungar flyttar till nya familjer som härliga sällskapskatter men en del också som utställnings- och avelskatter om de skulle hålla för det. Jag åker på utställning så ofta jag kan, jag tycker att det är jättekul man lär sig massor av domare och andra uppfödare, och dessutom träffar man många andra med samma intresse.

Vår första ragdoll flyttade in våren 2003 och mitt stamnamn S*Grand Chatez registrerades i SVERAK i februari 2005. Jag är SVERAK-diplomerad uppfödare, medlem i Nerikes Kattklubb som är en SVERAK ansluten kattklubb och ledamot i styrelsen för rasringen Scandinavian Ragdoll Club.

Vårt katteri har tillstånd från Länsstyrelsen att bedriva uppfödning enligt 6 kap 4  § Djurskyddslagen (2018:1192).

Titta gärna vidare på min hemsida, och om du är intresserad av en kattunge från oss, eller om du har några funderingar om ragdoll är du varmt välkommen att höra av dig till mig.

   /Bitte