Nu har du hamnat hos S*Grand Chatez, en uppfödning av rasen ragdoll. Jag som finns bakom stamnamnet heter Britt Wadsten men kallas av de flesta för Bitte.

Jag bor tillsammans med min sambo Johan och våra katter i Örebro. Våra katter lever tillsammans med oss som högt älskade familjemedlemmar. Ragdolls är oerhört sällskapliga och sociala vilket är en av egenskaperna som jag älskar hos denna ras.

Vår första ragdoll flyttade in våren 2003 och mitt stamnamn S*Grand Chatez registrerades i SVERAK i februari 2005. Katteriet har tillstånd från Länsstyrelsen att bedriva uppfödning enligt 16§ Djurskyddslagen.

Jag har för avsikt att satsa på aveln i mindre skala och mitt avelsmål är att föda upp friska, vackra katter med harmoniskt temperament, bra typ, storlek  och uttryck. Lämpliga till sällskap men också till utställning och avel om de håller för det. Avelskatter säljs endast till registrerade uppfödare, inga katter säljs via e-mail.

Att åka på utställningar tycker jag är är jättekul och dessutom lär man sig väldigt mycket av domare och andra uppfödare. Jag är medlem i Nerikes Kattklubb som är en SVERAK ansluten kattklubb, ledamot i styrelsen för rasringen Scandinavian Ragdoll Club, samt medlem i FIFés Breed Council för Ragdoll

Tack för besöket! Titta gärna vidare på min hemsida och om du har några funderingar eller frågor är du välkommen att höra av dig till mig.

// Bitte